Ja, ik accepteer cookies zodat deze website optimaal werkt.

Meer informatie

Diensten

Inspectie

 

Toetsing constructieve betrouwbaarheid van bestaande gegolfd stalen duikers

Gegolfd stalen duikers en tunnels worden al vanaf de jaren vijftig toegepast. Meestal verkocht onder de naam ARMCO.  Vanuit het bouwbesluit wordt de beheerder een adequaat beheer en onderhoud opgelegd. Het wordt daarom steeds actueler om de staat van deze kunstwerken in kaart te brengen en resterende levensduur te bepalen.

Om aan deze vraag te voldoen is het noodzakelijk kennis te hebben van soorten kunstwerken die worden beheerd. BCT kan haar kennis en ervaring van gegolfd stalen ARMCO duikers inzetten om inspecties en adviezen te verlenen over de staat van bestaande ARMCO Multi-plate en SPIROsol duikers. BCT heeft een methode ontwikkeld waar de faalmechanismen zijn bepaald. Aan de hand van de inspectie en een herberekening op basis van een opgegeven verkeersbelasting kan een uitspraak worden gedaan over de staat van het “ARMCO”- kunstwerk.

U heeft een gegolfd stalen tunnel of duiker in beheer en u wilt de staat waarin de tunnel verkeerd laten bepalen.? Neem contact op met onze adviseurs 010-5242650. 

 

   Bergschenhoek Civiele Techniek B.V.

   Boterdorpseweg 10
   2661 AC Bergschenhoek

 

   Postbus 45
   2650 AA Berkel en Rodenrijs

 

   T: 010-5242650
   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.